ΠΑ.Σ.ΕΚ.Σ. | ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1996

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Σκύλων  σας προσκαλεί στην κυνοφιλική εκδήλωση  "ΣΚΥΛΟΣ -ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΠΟΛΗ" το Σάββατο & Κυριακή   17/18 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Η εκδήλωση έχει θέμα την προσφορά του σκύλου στον άνθρωπο  και την σημασία της εκπαίδευσης για την αρμονική μας συμβίωση μαζί του.

 

Σε κατάλληλα διομορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων από διάφορες φυλές και ημίαιμους  και απο πολλές κατηγορίες εκπαίδευσης  όπως σκύλων συντροφιάς , σκύλων οδηγών, φύλαξης, εργασίας IGP  και Mondioring, έρευνας, agility, dog dancing κ.α. Θα διεξαχθούν  ομιλίες και διαδραστικές  συζητήσεις απο επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων  με θέματα:

 

  • Την ιστορία του σκύλου,
  • πως μεγαλώνω ένα κουτάβι,
  • συνειδητοποιημένος ιδιοκτήτης σκύλου,
  • τι πρέπει να γνωρίζω πριν αποκτήσω σκύλο,
  • το έργο του εκπαιδευτή σκύλων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις σε επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων  σε χώρους που θα αντιπροσωπεύουν  όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Στρογγυλό Σχολείο  στον Άγιο Δημήτριο  (500 μ από τον σταθμό του Μετρό Αγίου Δημητρίου) ώρες λειτουργίας  12.00 - 19.30 μμ.

 

Η  είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά με λύπη μας,  καθαρά για λόγους ασφαλείας και για λόγους διαδικασίας όλοι οι σκύλοι που εισέρχονται σε μια εκδήλωση  πρέπει να δηλωθούν πολλές ημέρες νωρίτερα,  δεν επιτρέπεται να φέρετε τους σκύλους σας.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Πατούλη, που έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση και ειδική μνεία στην Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου,   που παραχώρησε τον χώρο και βοήθησε την υλοποίηση της.

 

Επίσης τους κ.κ  Διευθυντές των σχολείων του Στρογγυλού  κ. Νικόλαο  Κακλαμάνο (1ο ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου), κ.Θωμά Γούβαλη (ΔΙΕΚ Αγ. Δημητρίου), κ.Χαράλαμπο  Καρακώστα (1ο Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου) που συναίνεσαν για την εκδήλωση, καθώς  και τον κ. Διονύσιο Αναστασόπουλο (τ. Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αλίμου). O Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Σκύλων προγραμματίζει την διοργάνωση της κυνοφιλικής  εκδήλωσης με τίτλο "ΣΚΥΛΟΣ -ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΠΟΛΗ" το Σ/Κ  17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ζητάει την ενεργή συμμετοχή σου.

 

Eυχαριστούμε και την εταιρεία Libeto για την υποστήριξη και την Cura Animalis για την κτηνιατρική φροντίδα.

 

Tηλέφωνα επικοινωνιας:  211-4062198

MENU

a